Posted on Leave a comment

Храна за котки Applaws – чистото месо гарантира щастлив домашен любимец

Храна за котки Applaws – чистото месо гарантира щастлив домашен любимец

Суха или консервирана не е най-важният въпрос, когато става дума за храна за котки. По-добре е да се запитаме какви са съставките и доколко те задоволяват нуждите на мъркащия любимец от разнообразно, здравословно хранене с включени правилните представители на различните групи нутриенти. Именно на това – естествени, здравословни съставни – залага Applaws храна за котки.

Здравословни протеини от чисто месо

Много често в храните за всички животни се добавят вредни за тях съставки, тъй като цената измества качеството, за да се гарантират по-високи продажби на дадена марка. Нещо повече – популярните брандове за котешки гранули и консерви често са обвинявани, че използват химия, за да привлекат домашния любимец с изкуствения вкус, без обаче да се интересуват как се отразява това на здравето му. В резултат често котките не искат да опитат друга храна и развиват във времето различни заболявания.
В случая на храна за котки Applaws основата е съобразена с природата на мъркащите любимци – тази на бозайник-хищник, чиято здравословна диета се състои от максимално количество животински протеин. Така и сухите, и консервираните вариации на бранда включват в състава си поне 80% естествени животински белтъчини.

От добавките идва вкусът

Това погрешно схващане води до практиката стопаните да купуват силно ароматизирани и с различни добавки храни за котки, за което ветеринарите предупреждават, че е вредно за животинките. В състава на Applaws  храна за котки и останалите 20% са естествени – ориз, бульони, растителни желиращи агенти. Марката не залага на химия и зърнени протеини, които могат да навредят на домашните любимци и, макар цената й да е малко по-висока, отколкото на други популярни брандове, редовната й употреба гарантира здравословната диета на Вашето коте. Нещо повече – в дългосрочен план, тъй като вероятността то да развие редица заболявания намалява при правилно хранене, спестявате средства, време и стрес на себе си и животинката и се радвате по-дълго на пълноценен живот и общуване.

Applaws храните за котки са в удобна опаковка

Особено когато става дума за “мократа” храна, изискването за изсипване в купичка често е досадно за собствениците. Когато се спирате на консерва за котка Applaws, я получавате в опаковка с форма, удобна за мъркащия любимец, плитка и относително широка. Така е достатъчно само да отлепите фолиото, а котето може спокойно да изяде цялото количество директно от фабричната опаковка.

Котките обичат месо – пилешко, патешко, риба, дори раци – и това е напълно естествено за тях. Брандът Applaws залага именно на това, с което любимците биха се хранили в природата, добавя експертизата на ветеринарите за това от какво допълнително имат нужда домашните питомци и създава вкусна, здравословна комбинация.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *