Posted on Leave a comment

Applaws храна за кучета – без зърно и други вредни съставки

Applaws храна за кучета – без зърно и други вредни съставки

Темата за храненето на домашните любимци е практически неизчерпаема. Ветеринарите дават съвети и насочват, но, подобно на хората, и животинките понякога отказват това, което е здравословно за тях, защото не отговаря на вкуса им. От друга страна пък много производители, с цел да свалят максимално цените на продуктите си, използват много зърнени добавки, което е вредно за кучетата.

Храна за кучета Applaws изцяло с натурални съставки

Брандът Applaws предлага суха храна, консерви и паучове за кучета с изцяло натурални съставки. Водеща за този производител е естествената нужда на кучетата от протеин с животински, а не със соев или зърнен произход. Ето защо и в сухите, и в консервираните храни и паучовете преобладава месото – пилешко, говеждо, дори риба – а глутенът и други потенциални причинители на хранителна непоносимост у домашните любимци са сведени до минимум. Храните са обогатени с витамини и минерали, а някои вариации съдържат стимулиращи приема на течности съставки.

Балансираната диета е много важна за кучето

Сухата Applaws храна за кучета осигурява на Вашия домашен любимец всичко необходимо и се предлага в различни разновидности, както от гледна точка на породи и възраст, така и по отношение на вкусовете. Животинките обаче често не харесват да се хранят само с гранули, нещо повече – някои изразяват много ясно предпочитанията си към “мокра” храна. Има и моменти, в които, например, трябва да замаскирате нещо – лекарство или лечебни гранули – и да примамите с хитрост питомецът да ги изяде безропотно.

Консерви за кучета Applaws се предлагат както като основно хранене, така и под формата на топинги. Това е добавка към сухата храна, която можете да сложите отгоре или директно да смесите. Самата тя има необходимата хранителна стойност и полезни съставки – консервите, подобно на сухите храни, са с високо съдържание на чист месен протеин от пиле, говеждо или риба и са обогатени с витамини, минерали и други здравословни съставки. Консистенцията и вкусът им обаче са често по-приятни за кучето. Ето защо добавяне на малко топинг към сухата храна със сигурност ще Ви улесни, особено ако Вашият любимец е нарежда сред по-капризните по отношение на вкус и консистенция.

Както хората, така и кучетата имат своите нужди от определени хранителни групи, но и предпочитания по отношение на вкуса на храната. Разбирайки това много добре, Applaws създават разнообразни серии сухи храни, консерви, паучове, топинги за кучета, базирани на естествените нужди от прием на животински протеини. Животът в домашни условия включва редица удобства, но това не отменя нуждата на организма диетата да се доближава максимално до тази, която Вашият питомец би избрал в дивата природа. Това – здравословното, максимално близо до естественото хранене – е водещо при разработването на продуктите Applaws.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *