fbpx

ZoolandBG.com

Безплатна доставка над 99 лв.

Versele laga Cuni adult complete за щастливи и здрави зайци

Versele laga Cuni adult complete

Зайчетата отдавна не са чак толкова необичайни домашни любимци, но все пак тяхното хранене все още предизвиква малко повече въпроси от това на кучето или котето. Нещо повече – факт е, че зайците са по-чувствителни животинчета и подходящото хранене е много важно, за да бъдат те здрави и енергични дълго време.

Versele laga Cuni adult complete съдържа всичко необходимо за оптималното хранене на възрастни зайци.

Versele laga Cuni adult complete е екструдирана храна – това означава, че, подобно на други продукти, и тук има смесване на суровини, но процесът се случва при подлагането им на високи температури и налягане. По този начин се получава фина, приятна за сдъвкване текстура.
Факт е, че екструдирането като метод за производство може да намали някои хранителни вещества – когато става дума за храненето на животните обаче, тази технология подобрява усвояването от организма. Екструдираната храна намалява възможностите за заразяване с някои вируси и бактерии и подобрява състоянието на храносмилателната система на животинчетата.

Формата на Versele laga Cuni adult complete предразполага към по-дълго дъвчене на пелетите.

Дългите влакна, които се съдържат в пелетите, са удобни за по-продължително сдъвкване, което също е добре за здравето на заешките стомахчета. Нещо повече – те са известни с чувствителността си, а тази екструдирана храна понася добре дори и на по-капризни или с хранителни алергии и непоносимости зайчета.

Продуктът е обогатен с необходимите за здравето на животинките витамини, минерали и микроелементи.

Балансираното хранене на зайците е много важно за здравето им – Versele laga Cuni adult complete съдържа комплекс от растителни продукти, сред които поне 10% зеленчуци, семена, растителни протеини. Храната е обогатена с витамини А, D3, С, Е; с калций, фосфор и мед- меден сулфат, които са необходими за нормалното функциониране на системите в тялото на заека.

Множество собственици на зайчета се притесняват, че екструдирането се счита за метод, по-далече от природата и естественото хранене спрямо студеното пресоване – затова и се колебаят дали да изберат продукт като Versele laga Cuni adult complete. Тази храна обаче не само че е безопасна, нещо повече, тя действа по-благотворно на пухкавите домашни любимци, особено на по-капризните от тях или тези, които имат някои храносмилателни проблеми. Последното не е рядко срещано при зайците – знаейки това, Versele laga се грижи да имате здрави, енергични животинки у дома.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са отбелязани с *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравнение
Количказатвори