Posted on Leave a comment

Промоция на храните за котки Pro Plan

От ранна възраст до пълна зрялост, гамата сухи храни PURINA® PRO PLAN® е експертно формулирана, за да отговори на развиващите се нужди на котките на всеки етап от техния живот. Всяка храна съдържа специално формулирана комбинация от хранителни вещества, които осигуряват научно доказани ползи за здравето а сега и на промоционана цена .https://www.zoolandbg.com/produkt-kategoriya/kotki/%d1%81%d1%83%d1%85%d0%b8-%d1%85%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8/?query_type_proizvoditel=or&filter_proizvoditel=2f-proplan

Posted on Leave a comment

Шест важни стъпки при покупка на малко куче!

Новия член на семейството носи толкова много радост в живота ни, както и отговорност същата като тази за дете.

При избора на кучето си трябва да се съобразите с вашия начин на живот, дом и семейство за да се гарантира щастието на вашия нов член и на семейството.

Вижте още
Posted on Leave a comment

Представете вашето куче на вашето бебе!

Очакването на нов член в семейството е огромна промяна за всяко семейство. С толкова много неща в домакинството много от нас лесно пренебрегват нашите четириноги и как те ще се приспособят към бебето! Кучетата са доста чувствителни животни и по време на бременността ви те усещат, че нещо се случва. Някои кучета ще се адаптират сравнително бързо, докато за други това може да е по-голямо предизвикателство. Затова подготовката на четириногите членове за промяната трябва да започне възможно най-рано.

Вижте още